Dildoa pilluun äiti poika sex

dildoa pilluun äiti poika sex

Äitini kieli liikkui terskan kiinnikkseen luona ja seuraavaksi taas oli elimeni syvällä äitini suussa. Makasin sängyllä silmät auki, selkä Janneen päin käntyneenä. Sulla on tainnut mennä myöhän, äiti Äiti auttaa poikaansa Onnettomuuden jälkeen äiti joutuu auttamaan poikaansa monellakin tapaa. Saunavuoroon olisi aikaa enä tunti, joten terassilla istuminen sai nyt jädä. Olin heittämässä niitä pyykkikoriin, kun huomasin, että sinne oli saunassaoloni aikana ilmestyneet juuri nuo äsken kadoksissa olleet pikkarini. Olisimme tietenkin molemmat nauttineet saunan löylyistä kokonaisen tunnin, mutta itse olin tätä mallia ehdottanut. Äitini mutisi että isä tulisi vasta huomenna ja sisko illalla. Kai nyt poikani tietäisi, olisiko asunnossamme ollut joku, joka saattaisi varastella toisten vaatteita! Tosin imettämisen jälkeen ennen niin ylöspäin sojottaneet, suipot ketunnenät olivat muuttuneet jatkuvasti hieman nöpöttäviksi nortinnatsoiksi niin kuin niitä ennen vanhaan tavattiin kutsua. En mä, Janne vastasi rykäisten. Kesti hetken ennen kuin sain silmäni niin auki, että näin lukea soittajan Äiti soittaa vilkkui nokialaisen näytössä. Äiti oli ystävällisesti tarjonnut paikkaa siksi yöksi vieressän. Villatakkinsa hän heitti syliini, painoin sen vasten nenäni ja haistoin miedon hajuveden. Pengoin aikani koria, mutta yllätyksekseni sieltä puuttuivat toisetkin pikkuhousuni! Poistuin saunasta asuntoomme ja avasin kylmän oluen.

Mies etsii miestä porno dvd

Niin kuin oli sinäkin yönä jolloin kuulin ensi kertaa sen mihin jäin myöhemmin lähes koukkuun. Menin hiukan kiihtyneenä olohuoneeseen, avasin television ja otin olutpullon seurakseni sohvalle. Tajusin hänen saaneen orgasmin. Äitini ei selvästikkän tiennyt tunteistani häntä kohtaan, eikä sitä että olin nähnyt hänet masturboimassa. Toinen puoli minussa vastusteli ja huomautteli koko ajan että suutelin ja hyväilin äitiäni, toinen puoli minussa huusi että jatka! Kylpyhuoneen likavaatekoriin katsottuani huomasin, että sinne edellispäivänä heittämäni alushousut olivat kadonneet! Nännit nipottivat jatkuvasti pystyssä ja se näkyi selvästi, vaikka kesämekkoni alla oli topatut rintaliivit. Äitini katseli minua intensiivisesti silmiin ja puri alahuultaan. Janne tuijotti hiljaa seinän välttäen katsekontaktia kanssani ja nyökkäsi posket punaisina. Lopulta kiedoin jalkani poikani selän taakse lukiten hänet kokonaan sisäni. Hän upotti tuon vaaleanpunaisen dildon syvälle sisänsä ja aloitti tekemän sillä edestakaista, suhteellisen hidasta liikettä. Sain sanottua yllättävän viileästi.

dildoa pilluun äiti poika sex

miltä hän milloinkin näytti. Yhä nopeammin käteni liikutti esinahkaani edestakaisin ja huomaamattani huokaisin. Maistoin äitini huulilta hunajan maun, hän oli äskettäin juonut kupillisen hunajalla maustettua teetä. Nyt maku oli vain hieman laimeampi ja erite oli limaisempaa. Näin ihan vain meidän kesken, saat pitä nämä itselläsi, jos haluat, sanoin ojentaen tahraiset alushousuni pojalleni. No tuskin sentän nyt minuakaan mietit, sanoin naurahtaen, mutta samalla tajusin, että puhuin nyt kai jo liian yksityisiä juttuja, joten yritin korjata tilanteen. Puolitimme kuitenkin vuorot niin, että ensin kävi toinen ja sitten toinen. Joo, vähän aikaa, poika sanoi äni täristen. Toisaalta toivoin palavasti että äitini saisi tietä ajatuksistani ja toivoin myös ettei hän järkyttyisi tai vastaavaa.